Over ons

Met leuke mensen mooie dingen doen

Muus Real estate
onze visie:

"Partnerships met hetzelfde doel"

Contact

Filosofie

Muus Real Estate Partners werkt vanuit de filosofie dat de opdracht een partnership is waarbij hetzelfde doel wordt nagestreefd. Kennis en kunde worden hierbij op de juiste wijze ingezet om het optimale resultaat te bewerkstelligen. Afhankelijk van de casus kan dit in verschillende samenstellingen. Muus Real Estate Partners kiest ervoor om als boutique-kantoor te opereren. Dit met directe verantwoordelijkheid waarbij altijd in samenwerking met beslissers op het hoogste niveau wordt geopereerd.

Onder de partnerships worden ook de samenwerkingen met collega's verstaan, dit met als doel om een gericht platform te kunnen bieden waarbij het potentieel op de juiste plaats en moment ingezet kan worden.  

Persoonlijke kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is wat ons drijft. Groei is hierbij geen doel op zich, klanttevredenheid zeer zeker wel.

Betrokken

Pro-actief

Kundig & Oprecht

Onze klanten

Onze klanten

Wij werken voor een breed scala aan bedrijven. Dit betreffen stichtingen, verenigingen, MKB maar ook grotere institutionele partijen. Hierbij wordt een lange termijnrelatie nagestreefd. De omvang van de organisatie is niet van belang. Enkele voorbeelden van kantoorgebruikers die wij mochten adviseren zijn hierbij o.a.: Rutgers WPF, Patiëntenfederatie, YoungCapital, Athlon, Studio Henk 

Dienstverlening

Dienstverlening

Door onze brede dienstverlening kennen wij het perspectief van ieders zijde. Door onze bewust bescheiden verhuurportefeuille minimaliseren wij conflicts of interest en houden wij focus op de partnerships. Wij zijn aangesloten bij Vastgoedcert, hét kwaliteitsregister binnen de beroepsgroep en hebben integriteit & vakkennis hoog in het vaandel staan.

Vincent Muus

Achtergrond

Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring in het commercieel vastgoed is een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Na de studie bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn diverse vakgerichte opleidingen (NVM-SOM, ASRE) afgerond met een specialisatie in commercieel vastgoed. 

Ingeschreven bij Vastgoedcert, hét toonaangevende vastgoedregister met hierbij de accreditatie Register Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed. In de prakijk all-round ontwikkeld op het gebied van verhuur, aanhuur en beleggingen. Hierbij nationaal actief voor een brede klantenkring met diverse profielen (retail, kantoren, logistiek). 

Tevens een achtergrond als gecertificeerd taxateur bedrijfsmatig vastgoed en hierbij voorheen ingeschreven bij het NRVT. Onder andere betrokken geweest bij enkele zeer complexe waarderingsopdrachten in Nederland.