Verhuurbegeleiding Verhuurbegeleiding
Dedicated agency

Verhuurbegeleiding

Verhuur van uw vastgoedportefeuille. Van strategie tot closing.  Dit voor vertrouwde relaties die kunnen rekenen op een ervaren en kundige  real estate partner met unieke kennis van de markt. Er wordt intensief samengewerkt met het asset- en propertymanagement. Op een onderscheidende wijze worden marktkennis en expertise ingezet om op slagvaardige wijze het beste resultaat te realiseren. Dit met korte lijnen en duidelijke focus voor uw gebouw. Op basis van de bij ons aanwezige gebouwkennis maar ook data-driven wordt de strategie per locatie bepaald. 

Wij houden onze verhuurportefeuille bewust in een beperkte omvang qua aantal objecten teneinde de juiste aandacht aan de projecten te kunnen schenken. Daarnaast voorkomen wij hiermee een conflict of interest en onderschrijven daarmee onze visie als dedicated real estate partner.

Contact ons

Tenant representation

Aanhuurbegeleiding

Begeleiding van uw organisatie bij de aanhuur van het optimale gebouw.  Hierbij hebben wij specifieke in-house-kennis van het algehele proces. Van het Programma van Eisen tot aan de oplevering. Muus Real Estate partners heeft een groot trackrecord in het adviseren van gebruikers van vastgoed. In teamverband wordt samengewerkt met de opdrachtgever waarbij de lijnen kort zijn en door ons snel geschakeld wordt. Enkele referenties hierbij zijn: YoungCapital, de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, de Patientenfederatie, Rutgers WPF, Athlon, Groendus, GGD Nederland, Studio Henk, La Place en Jumbo. Naast het aanhuren van nieuwe locaties zijn wij bedreven in het heronderhandelen van bestaande huurcontracten. Op basis van een eerste scan kunnen wij u doorgaans zeer gericht adviseren omtrent de marktconformiteit van uw huidige huursituatie en begeleiden wij u graag naar een verbeterde huursituatie. 

Contact ons

Investments

Beleggingen

De combinatie van vakkennis én een zeer uitgebreid netwerk bieden een unieke propositie om u als investeerder te kunnen bedienen bij zowel de aan- als verkoop van commercieel vastgoed. Hierbij werken wij voor zowel private als institutionele investeerders uit binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren is hierbij een groot trackrecord van beleggingstransacties opgebouwd. 

Hierbij zijn wij zowel bedreven in monumentale binnenstedelijke objecten als moderne nieuw te realiseren gebouwen.

Dit betreffen kantoorgebouwen, (huur)woningen, logistiek, retail of een combinatie van beiden.  

Contact ons