Disclaimer

Muus Real Estate Partners

KvK: 30247700

De op deze website getoonde informatie is door Muus Real Estate Partners met zorg samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid kan echter niet worden ingestaan. Muus Real Estate Partners verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Muus Real Estate Partners (namens derden) wordt aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. De getoonde informatie mag nimmer beschouwd worden als een aanbod. 

Muus Real Estate Partners danwel aan haar gelieerde vennootschappen of handelsnamen vallend onder het nummer van de Kamers van Koophandel (Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting, A&M Makelaars) aanvaarden op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.

Muus Real Estate Partners aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Muus Real Estate Partners opgenomen informatie en tarieven.

Muus Real Estate Partners stelt alles in het werk om misbruik te voorkomen, Muus Real Estate Partners is niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Eventuele verwijzingen naar andere sites zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Muus Real Estate partners kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid hieromtrent wordt nadrukkelijk afgewezen.