Varrolaan 100

3584 BW Utrecht

Oppervlakte

6319 m²

Hoofdfunctie

Kantoorruimte

Huurprijs

€ 185 per m² per jaar

Energielabel

A +

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg

TREEHOUSE is volledig gerenoveerd en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor het moderne werken: zowel open als gesloten vergaderkamers, een presentatiezaal, een gym, veel groen binnen en buiten, van gezonde salades met de lunch tot bittergarnituur voor bij de borrel en zoveel meer!

Bij binnenkomst is er een grote bemande receptiebalie gesitueerd, wat ook als koffiebar fungeert. Zo kunnen gebruikers van TREEHOUSE de dag starten met een kopje koffie en de krant, tevens is het ook mogelijk om bezoek te ontvangen aan deze koffiebar.

Het CONCEPT

TREEHOUSE voelt als thuis! Door de neutrale kleuren van het interieur, de materialen en de natuurlijke afwerking voel je je snel op je gemak. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft een speelse knipoog naar alles wat kenmerkend is aan een TREEHOUSE. Zo staat er bij binnenkomst een grote boom in de receptie/koffiebar en is er hout toegepast van Hout Van Je Stad op diverse plekken waaronder een hele lange mooie tafel op de begane grond waar 28 zitplekken zijn gecreëerd, zodat je daar even een kopje koffie kunt nuttigen terwijl je de krant leest of je laptop open kunt klappen. Daarnaast zijn er op de begane grond diverse plekken gecreëerd om even alleen te zitten, zowel in afgesloten als open ruimten. Maar ook grote ruimtes ten behoeve van vergaderingen met de keuze om aan een grote tafel te zitten, een woonkamer of in een brainstormsessie opstelling. Een aantal van deze ruimtes zijn voorzien van game consoles en alle afgesloten ruimtes zijn voorzien van audio/visueel wat nodig is voor vergaderingen van nu. Niet alleen is er goed nagedacht over de opzet van de algemene ruimte, ook is er gelet op de details die TREEHOUSE compleet maken. Zo zijn er diverse items van Spruitje te vinden, is de huisstijl van TREEHOUSE overal in terug te vinden (van menukaart tot kunst in de hal van 28 meter hoog!) en is de looproute naar de vergaderruimten voorzien van natuurfoto’s en het plafond gemaakt van gerecyclede petflessen. Een inspirerende omgeving, van alle gemakken voorzien en een plek waar het fijn is om te werken en je graag bezoek ontvangt. Dat is TREEHOUSE.

Locatie

Treehouse ligt aan de oostzijde van Utrecht. Groene omgeving. Oksel van A27 en A28. Op loopafstand van Natuurpark Bloeyendael en nabij het populaire Utrecht-Oost. Een toplocatie met veel professionele organisaties, zoals ASR, EY, PWC, DAS Rechtsbijstand. Tevens zijn in de nabijheid in het Utrecht Science Park, het UMCU, de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht gehuisvest.

Auto

Per auto is TREEHOUSE uitstekend te bereiken. Het kantorenpark Rijnsweerd ligt in Utrecht Oost, direct aan de afslag van de A27 en A28 (knooppunt Rijnsweerd). Daarnaast is het object vanaf de A12 via de Waterlinieweg eenvoudig te bereiken.

Openbaar vervoer

Per openbaar vervoer is TREEHOUSE goed bereikbaar door middel van de HOV-lijn van/naar het Centraal Station Utrecht in circa 12 minuten. Elke drie minuten gaat er een HOV-lijn van/naar het Centraal Station Utrecht. Verder zijn er diverse buslijnen vanuit onder andere Nieuwegein, Lunetten, Utrecht Noord, etc.

Beschikbaarheid

Voor de verhuur is in TREEHOUSE ca. 6319 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, op basis van de volgende verdeling (NEN2580):

6B: ca. 689 m²

5C: ca. 643 m²

3A: ca. 708 m² / 3B: ca. 676 m²

2A: ca. 708 m² / 2B: ca. 676 m²

1A: ca. 700 m² / 1B: ca. 681 m²

0A: ca. 576 m² / 0C: ca. 262 m²

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt casco plus gerenoveerd opgeleverd, inclusief de volgende zaken:

- Nieuw systeemplafond voorzien van LED verlichting en aanwezigheidsdetectie;

- Klimaatinstallatie voorzien van topkoeling;

- Gesausde bouwkundige wanden en kolommen;

- Kabelgoten ten behoeve van databekabeling;

- Vernieuwde toiletgroepen per verdieping;

- Pantry aansluiting per vleugel;

- Afgewerkte vloer gereed voor het leggen van vloerbedekking.

Gemeenschappelijke voorzieningen:

Op de begane grond wordt een hospitality concept gerealiseerd, inclusief:

- Ontvangstbalie met hostess;

- Restaurant;

- Grab & Go Coffee bar;

- Gym;

- Gebruik loungeruimte op de begane grond;

- Vergaderfaciliteiten.

Huurprijs

Kantoor: Vanaf EUR 185,- per m² v.v.o. te vermeerderen met BTW

Parkeren: EUR 1500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW

Servicekosten

€ 60,- per m², per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn

vanaf 7 jaar met verlengingsperiodes van telkens 5 jaar.

Parkeren

Bij het gebouw behoren in totaal ca. 250 parkeerplaatsen op eigen terrein en deels de afgesloten parkeerkelder. De parkeernorm bedraagt 1:45 m² v.v.o.

Huurbetaling

Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding

In overleg doch op korte termijn mogelijk.

Energielabel

Het Gehuurde heeft energielabel A+

BTW

Over de huurprijs zal btw in rekening worden gebracht. Indien btw niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst

Conform het model van de verhuurder, gebaseerd op het R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

Indexering

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en btw dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.