Tiberdreef 4

3561 GG Utrecht

Oppervlakte

602 m²

Hoofdfunctie

Kantoorruimte

Huurprijs

€ 165 per m² per jaar

Energielabel

B

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Aanvaarding

Direct

Algemeen

Het kantoorgebouw gelegen aan de Tiberdreef 4 is een modern kantoorgebouw gelegen aan Station Utrecht-Overvecht. Hiermee kent het een enorm goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Met het eigen vervoer is het object eveneens zeer goed bereikbaar. Het gebouw huisvest onder meer het hoofdkantoor van CNV waarbij u als huurder in overleg met hen van tal van faciliteiten gebruik kan maken.

Dit kantoorgebouw met oorspronkelijk bouwjaar 1960 is door de huidige eigenaar volledig gerenoveerd waardoor het op duurzame wijze een moderne kantooromgeving kan bieden aan diverse organisaties.

De beschikbare verdiepingsvloer is gelegen op de 9e verdieping in de toren en kent een spectaculair uitzicht over de stad Utrecht. De ruimte beschikt reeds over een modern en keurig inbouwpakket.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen aan station Utrecht-Overvecht waarbij er een zeer frequente verbinding is met Utrecht Centraal waarbij de reistijd ca. 5 minuten betreft.

Met het eigen vervoer is de locatie goed bereikbaar via de Kardinaal de Jongweg waarbij diverse snelwegen (A27, A12) op korte rij-afstand zijn gelegen.

Vloeroppervlak

De beschikbare oppervlakte is gelegen op de 9e verdieping en bedraagt:

9e verdieping ca. 602 m² v.v.o.

Huurprijs

Kantoorruimte: € 165,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen: € 1.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn

5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Servicekosten

circa € 62,- per m² v.v.o. per jaar als voorschot o.b.v. nacalculatie ten behoeve van de in het overzicht vermelde leveringen en diensten.

Dit overzicht is op aanvraag beschikbaar.

Huurbetaling

De huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

Huurprijs-indexatie

Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumptieprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015).

Energielabel

Het kantoorgebouw beschikt over een Label B

Huurovereenkomst

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Aanvaarding

In overleg doch op korte termijn mogelijk.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is voorzien van onder andere:

het huidige hoogwaardige inbouwpakket

verwarming/koeling

plafonds v.v. verlichting

sanitaire voorzieningen op de verdieping

huidige data-bekabeling

huidige vloerafwerking

Parkeren

Op het parkeerterrein kunnen o.b.v.m een norm van 1:125 parkeerplaatsen worden aangeboden. In dit geval zou dit neerkomen op ca. 5 parkeerplaatsen.

Daarnaast zijn in de directe omgeving parkeerplaatsen aanwezig waaronder het P&R terrein.

BTW-compensatie

In het geval dat huurder niet kan opteren voor BTW-belaste verhuur dan geldt een BTW-compensatie ter grootte van ca. 6% over de huur.

Disclaimer

Deze informatie is met zorg samengesteld echter aan de inhoud hiervan kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden.