Rumpsterweg 2

3981 AK Bunnik

Oppervlakte

299 m²

Hoofdfunctie

Kantoorruimte

Huurprijs

€ 140 per m² per jaar

Energielabel

A

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Aanvaarding

Direct

Algemeen

Op spraakmakende wijze en met enorm gevoel voor smaak is door Essenza dit kantoorgebouw in Bunnik herontwikkeld tot een bruisend modern kantoorgebouw. Het gebouw met haar fraaie groene gevel is gelegen op een strategische locatie in Bunnik. Nabij de diverse snelwegen maar tegelijk ook aan de Kromme Rijn. In dit gebouw komt een zelfstandige kantoorvloer beschikbaar voor verhuur. Daarnaast kan medegebruik worden gemaakt van enkele faciliteiten die het gebouw herbergt.

Het gebouw is absoluut geen standaard gebouw en biedt uw organisatie een bijzonder onderscheidend visitekaartje en daarnaast een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

Vloeroppervlak

De beschikbare oppervlakte is ca. 299 m2 v.v.o. en is gelegen op de zelfstandige penthouse-verdieping. Een meetstaat conform NEN 2580 is op aanvraag beschikbaar.

Huurprijs

kantoorruimte: EUR 140,- per m2 v.v.o. per jaar

parkeren: EUR 450,- per parkeerplaats per jaar

Huurtermijn

In overleg.

Servicekosten

EUR 45,- per m2 v.v.o. per jaar als voorschot op basis van nacalculatie.

Aanvaarding

In overleg doch op korte termijn mogelijk

Huurbetaling

De huur en servicekosten per kwartaal vooruit.

Huurprijs-indexatie

Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumptieprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015).

Energielabel

Het object beschikt over een Label A

Huurovereenkomst

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW met hierbij enkele aanvullende bepalingen vanuit Verhuurder.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt in de huidige zeer hoogwaardige staat opgeleverd waarbij deze reeds is voorzien van o.a. luxe keuken, sanitair, vloerafwerking, koeling e.d. Door het reeds aanwezige turn-key-afwerkingsniveau kan uw organisatie zonder grote investeringen op korte termijn operationeel zijn op deze locatie.