Floridadreef 108

3565 AM Utrecht

Oppervlakte

Zie beschrijving

Hoofdfunctie

Bedrijfsruimte

€ 33.656 per jaar

Energielabel

-

Beschikbaarheid

Verhuurd

Aanvaarding

In overleg

Hoogwaardig multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen aan de Floridadreef op bedrijventerrein Nieuw-Overvecht.

Het object heeft een moderne uitstraling, is gelegen op de hoek en derhalve een goede zicht locatie voor het aanbrengen van uw eigen identiteit. Het is geschikt voor diverse doeleinden, te denken valt aan kantoor / showroom gecombineerd met bedrijfsruimte / magazijn.

Het bedrijventerrein heeft een grote aantrekkingskracht uit de regio en is door zijn centrale ligging gemakkelijk bereikbaar. Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd.

Het metrage is circa 255 m² verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en een entresolvloer in de bedrijfsruimte. De hoofdentree geeft toegang tot het kantoor- showroom op de begane grond en tevens bevindt zich in deze ruimte het toilet en de pantry. Ook is hier de toegang naar de bedrijfsruimte en de opgang naar de representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping.

De bedrijfsruimte is circa 75 m² groot met een entresolvloer van circa 35 m² en heeft een vrije hoogte van ca. 6,3 meter. Onder de entresolvloer bedraagt de vrije hoogte circa 3 meter. De bedrijfsruimte beschikt over een zelfstandig ontsloten entree en een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Voor het gebouw is een afsluitbaar parkeerterrein gelegen met vier exclusieve parkeerplaatsen voor eigen gebruik.

Locatie en bereikbaarheid

Het object is gelegen in de nabijheid van diverse rijkswegen. Via de Zuilense Ring is zowel de Rijksweg A2 als de Rijksweg A27 in enkele minuten bereikbaar. In de nabijheid bevindt zich een bushalte waar vandaan regelmatig bussen vertrekken naar het Centraal Station Utrecht (ca. 6x per uur) en NS Station Utrecht-Overvecht (ca. 6x per uur).

Parkeren

Bij het gehuurde behoren vier eigen parkeerplaatsen. In de omgeving is daarnaast voldoende vrije parkeergelegenheid.

Vloeroppervlak

De totale oppervlakte van het object is circa 255 m² als volgt verdeeld :

showroom/-kantoorruimte begane grond: circa 70 m²

kantoorruimte 1e verdieping: circa 75 m²

bedrijfsruimte begane grond circa 75 m²

entresol bedrijfsruimte circa 35 m²

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Huurprijs

EUR 33.656,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

n.o.t.k., huurder is direct contractant van de diverse nutsvoorzieningen.

Huurtermijn

5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Opleveringsniveau

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van o.a.:

representatieve entree;

te openen ramen;

vloerbedekking;

schuifpui;

elektrische installatie;

inbraakalarminstallatie;

meterkast;

WTW-ventilatiesysteem;

toilet met vaste wastafel;

pantry incl. diverse inbouwapparatuur;

TL- verlichtingsarmaturen;

systeemplafond;

verwarming middels CV en radiatoren (kantoor);

verwarming middels gasheater (bedrijfsruimte);

zonwering binnenzijde;

elektrisch bedienbare overheaddeur.

Huurbetaling

Per kwartaal vooruit.

Bestemming en gebruik

Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Overvecht e.o.”, functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1.

Aanvaarding

In overleg.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

BTW

Huurprijzen dienen vermeerderd te worden met BTW. Indien niet aan het "90%-criterium" wordt voldaan, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.